Detailhandel

Finanskrisen har virkelig gjort sit indtog i dansk detailhandel. Omsætningen er faldet voldsomt, mange forretninger har drejet nøglen om, og endnu flere har måttet spænde livremmen ind. Og intet tyder på, at det bliver bedre….snarere tværtimod.

Forbrugerne sparer, og en stor del af forbruget er flyttet over til nethandel. Det går hårdt ud over detailhandelen, og de mindre butikker rammes yderligere af de udvidede åbningstider.

Retail

Det bliver stadigt sværere at drive en fysisk butik, og gadebilledet i de fleste danske byer bliver mere og mere præget af tomme lokaler. Det har en kedelig og selvforstærkende virkning. De tomme butiksgader mister publikum, og endnu flere butikker må bukke under.

Hos comitati føler vi et stort behov for at yde en indsats for at få gang i flere specialforretninger og for at holde dem i live.

Efter mange års arbejde i og med detailhandelsbutikker har vi opbygget et stort erfaringsgrundlag, som vi med stor glæde deler med vore kunder. På den baggrund hjælper vi interessenter, inden de bestemmer sig til at åbne en forretning, vi hjælper dem derefter frem til åbning og understøtter dem efterfølgende i forretningens drift.

Der er så mange facetter, der skal være styr på. Den geografiske placering, huslejepriser, kundegennemstrømningens størrelse i forhold til den valgte målgruppe, valg af leverandører, indkøb, logistik, salg, markedsføring og ikke at forglemme økonomi, herunder likviditeten.

Vi kan kun opfordre alle, der går med tanker om at åbne detailbutik, eller som allerede er i gang, om at henvende sig til os.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: