Medieplanlægning

Medieplanlægning

Mediebilledet er blevet meget broget i løbet af de seneste år. Der er nu ikke længere kun trykte medier, TV, radio, outdoor, direct mails m.m. – de sociale medier har med fuld power meldt deres ankomst.

De mange muligheder for at markedsføre sig på internettet har gjort valget af mediaplatform ganske kompliceret. Det stiller store krav til os som medierådgivere, men det ændrer på ingen måde ved den kendsgerning, at vi skal rådgive vore kunder i at finde de rigtigste medier som på et givent tidspunkt kan ’fange’ den valgte målgruppe og gerne i situationer, hvor påvirkningen har størst effekt. Og til den rigtige pris.

Valg af målgruppe er endnu mere vigtigt end nogensinde før. Vi understøtter vore kunders arbejde med at finde frem til det helt præcise valg. Vi rådgiver omkring, hvor det er vigtigt at være synligt, og hvor de bedste resultater kan opnås ud fra målgruppe og de fastsatte mål.

Vi ved også, at de bedste resultater kan nås ved at bryde de traditionelle normer. Eksempelvis kan det være fornuftigt ikke at booke de samme medier i de samme perioder år efter år.

Vore kunder skal have størst mulig effekt af deres kampagner.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: