Procesoptimering

Alle virksomheder bør med jævne mellemrum gennemføre procesoptimering for at justere forskellige processer som eksempelvis at minimere driftsomkostningerne, øge effektiviteten og dermed skabe et højere output og i sidste ende maksimere afkastet.

Procesoptimering

Uanset virksomhedstype gennemføres løbende aktiviteter, hvor opgaver løses ved forskellige indsatser og forskellige metodikker. Alt dette sker i samspillet mellem de ansatte, teknologi, produktionsapparatet m.m.. Ofte ender dette samspil i at blive ganske fasttømret og overblikket omkring, hvorvidt alt løses på bedst tænkelige måde forsvinder.

Det er nødvendigt at stoppe op, tage en tur op i helikopteren og vurdere, hvorvidt alle processer stadig udføres mest effektivt, og om hvorvidt de er tilpasset de ændringer, som løbende sker i samfundet. Kan nye teknikker tages i anvendelse, lever produkterne op til kundernes krav, kan logistikken ændres, bruges de forskellige indsatser rigtigt osv.?

Hos comitati foreslår vi regelmæssigt vore kunder at tage denne helikoptertur…..og vi tager gerne med på turen. De processer, som vi oftest foreslår vore kunder at kigge på, er ledelses-, strategi-, udviklings-, administrations-, salgs, marketings-, indkøbs-, logistik- og produktionsprocesser.

De bedste virksomheder formår kontinuerligt at procesoptimere. Vi understøtter vore kunder i dette og deltager ofte i gennemførelse af benchmark analyser, hvor de relevante forhold i kundens virksomhed sammenlignes med væsentlige konkurrenter eller andre, der kan være interessante at sammenligne sig med. Analysen omfatter ligheder og forskelligheder og udgør en yderst vigtig kilde til inspiration.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: