Apps

Applikationer eller Apps er i rivende udvikling

Hvornår vil smartphonen eller tabletten overhale tandbørsten som hver mands eje?

Engang var mobiltelefoner udelukkende et kommunikationsværktøj – de hjalp os med at få et budskab igennem fra en person til en anden. I dag kan den moderne mobiltelefon langt mere. Nu forbinder den brugeren til resten af verden på en måde, som ikke overgås af noget andet. Smartphonen er i dag mere og mere en nødvendighed, i en verden, som udvikler sig i et rasende tempo.

Mere end halvdelen af den danske befolkning har allerede i dag en smartphone, og udviklingen fortsætter eksplosivt.

App 1

Applikationer eller Apps, som vi alle har lært at kalde dem, udvikler sig sideløbende med smartphonen med stor hastighed. I dag kan man sige, at telefonen er så god som de programmer, ejeren har på den. Alle smartphones har i dag en mobil App store, der giver alle - uanset teknisk snilde - mulighed for at downloade, installere og fjerne Apps.

Apps er ikke kun til spil. Mange virksomheder har fået øjnene op for dette og er blevet seriøse omkring mobile applikationer. De forstår nødvendigheden af at udnytte disse programmer til at udvikle deres forretning ved at skabe noget for eksisterende og nye kunder. Det kan være afgørende for fremtiden.

comitati har stor erfaring i at udvikle mobile applikationer og kan derfor tilbyde løsninger til alle virksomheder, der ønsker udbytte af denne eksplosive mulighed.

Vores ekspertise dækkeralle former for mobile applikationer og er ikke begrænset til iOs/iPhones/iPad. Vi tilbyder tilpassede mobile applikationer, skræddersyet til den enkelte virksomhed.

Vi sætter os ind i den enkelte virksomhed og efter en snak om ideer og tanker, hvor virksomhedens egne ønsker og visioner naturligvis skal på banen, vender vi tilbage med vores idé. Og oftest mødes vores forslag med glæde og forundring på baggrund af kreativiteten og de muligheder, som vi har med i vores oplæg.

comitati giver vore kunder størst mulig support og back-up fra idéstadiet til prototypen og videre til det færdige projekt. Vi tager os af alle detaljerne og stræber efter at levere et skræddersyet produkt formet til den målgruppe, som kunden ønsker.

Smartphonen og tabletten er i dag tæt forbundet med Apps og udgør et utroligt stærkt værktøj til udvikling af virksomheder.

comitati er din partner inden for teknologien og kan hjælpe dig med at udvikle det rigtige program. Vi yder rådgivning, sparring, idégenerering, grafisk design af ikonet og programmet, implementering og opfølgning. Og vi hjælper vore kunder igennem hele forløbet.

Der er mange forskellige Apps, men…der er stadig et hav af muligheder både i forbindelse med interne procedurer i virksomheden eller eksternt overfor kunder, leverandører m.m. Vi støtter vore kunder i at finde områder, hvor de kan indføre noget nyt, og som appellerer til det bredest mulige publikum, uanset om det er andre virksomheder eller forbrugere. Og selvfølgelig kan vi integrere de Apps, vi laver, med de sociale medier.

Vor sidste nye app er målrettet mindre eller mellemstore byer i Danmark. Byer der måske stadig har et driftigt handelsliv, men hvor deres geografiske placering indeholder et konkurrenceparameter, som det er vigtigt at være yderst opmærksom på, nemlig nærheden til et antal meget større byer. Afstandene er ikke store i Danmark, så alle små og mellemstore byer har større byer tæt på, byer der måske kan rumme 10, 20 eller flere gange flere indbyggere og dermed har en størrelse, der helt naturligt giver plads til et meget stort antal detail- og dagligvarebutikker. I indkøbscentre eller på gadeniveau.

Hermed hersker en hård konkurrencesituation omkring forbrugskronerne hos de mindre/mellemstore byers indbyggere. Det er nemt for indbyggerne at handle andetsteds.

Comitati har med baggrund i dette udviklet en app med den klare målsætning at fastholde købekraften hos indbyggerne i de mindre og mellemstore byer og samtidig tiltrække indbyggerne fra de mindre byer i omegnen.

På app'en vil byens detail- og dagligvarebutikker løbende have stærke tilbud på de mest interessante produkter og med stærke priser til byens borgere. Brugeren kan selv vælge hvilke varegrupper vedkommende er mest interesseret i og således nemt og hurtigt finde et godt tilbud indenfor disse grupper. App’en fortæller brugeren hver gang et tilbud bliver lagt ind inden for dennes prioriterede varegrupper.    

App’en giver også information om butikker, foreninger og om kommunen, samt en aktivitetskalender for hele byen.  

To nordjyske byer har været så progressive, så de har takket ja til at starte denne app op. Det er Støvring og Arden

I fremtiden vil det således blive endnu mere interessant for disse to byers indbyggere at handle lokalt og for indbyggerne i de omkringliggende mindre byer til at søge mod Støvring eller Arden.

De 2 app’s hedder ’Vores by, Støvring’ og ’Vores by, Arden’.

Andre byer har vist deres interesse.

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: