SEO & Adwords

Søgemaskineoptimering (Search Engine Optimization) eller SEO er en proces, hvor vi hos comitati arbejder med interne og eksterne forhold omkring vore kunders hjemmesider eller webshops for at gøre dem så synlige som muligt på relevante nøgleord/sætninger på søgemaskinerne.

Seo

Størstedelen af al webtrafik er drevet af de store kommercielle søgemaskiner: Google, Yahoo og MSN. På verdensplan tiltrækker Google alene omkring 60% af verdens søgninger, mens andelen i Danmark er helt oppe omkring de 90 %. Rundt omkring i verden findes en række lokale søgemaskiner, som f.eks. Baidu i Kina, Guruji i Indien og Yandex i Rusland.

Høje placeringer og dermed synlighed vil uvægerligt føre til stigende trafik til hjemmesiden eller webshoppen. 90 % af alle søgninger på et søgeord kommer aldrig længere end til side 1.

Synligheden kan opnås via den organiske søgeplacering (dvs. der hvor hjemmesiden/webshoppen faktisk er placeret på søgeordet) eller via køb af placeringer i Googles sponsorerede links Adwords. Der hersker ingen tvivl om, at brugerne foretrækker de højt placerede sites i den organiske del, hvor adwordsdelen mere har sin styrke i rent kampagnerelaterede tiltag og dermed kan være fint som et supplement til SEO’en..

Søgemaskineoptimering er på ingen måde en fuldstændig præcis videnskab. Hos comitati arbejder vi hårdt for at skabe så optimale resultater som overhovedet muligt for vore kunder. Vi giver aldrig absolutte garantier for opnåelse af bestemte placeringer. Ingen gyldne løfter om ’garanterede bedste resultater’, ’øjeblikkelige resultater’ eller ’permanente topplaceringer’ eller lignende. Søgemaskiner som Google fortæller ikke, hvordan de gode rankings skal opnås, og den nødvendige viden opnås kun via års erfaring og eksperimentering.

Vi informerer altid åbent omkring de forskellige tidshorisonter, som afhænger af sværhedsgraden på de enkelte ord/sætninger. Det er som sagt vigtigt at ligge på side 1 i Google, allerhelst i top 3. Nogle gange er det nemmere at opnå dette, andre gange er det en hård kamp op ad bakke, måske ses den fulde effekt først efter 6 eller 12 måneder. Jo flere andre sites, hvor nøgleordet/sætningerne optræder, jo sværere er det. Jo flere andre sites, hvor der professionelt arbejdes med SEO, jo sværere er det. Der kan nu en gang – desværre - kun være én hjemmeside/webshop som nr. 1 osv.

Det er som et Tour de France, jo flere cykelryttere, der er i feltet, jo flere skal overhales, og jo sværere bliver det at komme først over målstregen. Og jo flere ryttere, der dopes, jo større bliver kravene til de andre ryttere!

Søgemaskineoptimering er en dynamisk disciplin, hvor søgemaskinerne regelmæssigt ændrer algoritmerne, som i forvejen er hemmelige, og dermed giver alle, der arbejder med SEO nye udfordringer. Det er ikke noget, vi kan påvirke på anden måde end ved, når det sker, at analysere os hurtigst muligt frem til, de nye teknikker, der efterfølgende skal bruges.

Vi arbejder målrettet med at lave den mest professionelle søgeoptimering til vore kunder. Processen er en kombination af flere elementer som tekster, webdesign, løbende justeringer, design, web udvikling m.m.,

Seo

I første fase skal de nøgleord eller sætninger bestemmes, som er de rigtigste for at tiltrække relevante besøgende til vore kunders websider eller webshops. Vi bruger meget tid på intern brainstorming omkring dette, laver en hel del research på søgemaskinerne og sparrer med kunderne. At finde de mest relevante søgeord er utrolig vigtigt. Det er på baggrund af dem, at så mange potentielle købere som muligt skal finde hjemmesiden eller webshoppen.

Efterfølgende sikrer vi, at webstedet er forberedt til søgemaskiner på det tekniske plan ved at gennemføre en grundig site analyse. Vi tilretter titles og metadescriptions for at gøre dem så SEO venlige som overhovedet mulige og gennemgår de metoder, der er brugt, programmeringsmæssigt. Mange hjemmesider er programmeret, så de optræder direkte fjendtlige overfor søgerobotterne og dermed kun har ringe mulighed for at blive synlige.

Søgemaskiner har ingen glæde af billeder, video, lyd eller Flash - de søger efter tekstindhold. Gode tekster er derfor et must. comitati kan skrive teksterne helt fra starten af, men kan naturligvis også gennemarbejde eksisterende tekster, så de både bliver SEO venlige og samtidig har det markedsføringsmæssige rigtige indhold.
Endelig gennemfører vi løbende den relevante linkbuilding fra eks. relevante kvalitativt rigtige websteder, blogs m.m.

Som sagt kan det tage tid, inden SEO når de ønskede resultater – det er en proces, og undervejs vil man kunne mærke resultaterne. Comitati vil gerne hjælpe dig med at komme i gang med det samme.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: