Tegnestue

Giv din virksomhed den troværdighed, som den fortjener!

Man får som virksomhed kun én chance for at gøre et godt indtryk, og i dagens konkurrenceprægede marked, er det første indtryk vigtigere end nogensinde. Engang var logoet på brevpapiret måske nok, det er det ikke længere, i dag skal virksomheden profilere sig meget bredere.

Tegnestue

En Corporate Identity er vigtig for alle virksomheder uanset størrelse og uanset branche. Den skal fremstå klart for alle interessenter i virksomheden - såvel interne som eksterne - og skal være forståelig og til at gå til samtidig, med at den meget gerne skal frembringe motivation og begejstring.

Hos comitati besidder vi den nødvendige ekspertise til at hjælpe vore kunder med den yderst vigtige opgave, som det er at medvirke til at udforme og synliggøre dens Corporate Identity. Processen sker i samarbejde med virksomheden og inddrager dens historie, værdier, visioner, missioner og målsætninger.

I forbindelse med udarbejdelsen af virksomhedens Corporate Identity falder den grafiske designplatform på plads. Den kan omfatte alt fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans, straplines eller illustrationer og formuleringer. Der er tale om alle de elementer, der kommunikerer med omverdenen, uanset om det sker på virksomhedens facade, brevpapir, e-mails, brochurer, produkter, emballager eller firmabiler.

At være part i hele processen er altid spændende, men vi har det ligeså godt med alene at arbejde med et eller flere enkelte elementer. Vi kan tilbyde vore kunder topprofessionelle designs af alle typer print og online salgsfremmende opgaver som logo, visitkort, brevpapir, brochurer, foldere, flyers, postkort, bannere, e-nyhedsbreve, animerede præsentationer, screensavers, desktop baggrunde, online videoer og meget mere.

Hos comitati elsker vi kreative processer, og vi sørger for - uanset projektets størrelse - at gøre tingene rigtigt. Vi sætter en ære i at skabe de mest kreative og velfungerende designs. Dermed sikrer vi, at kreativiteten bliver et middel og ikke et mål i sig selv.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: