Tekster & korrektur

Teksterne, der indgår i en virksomheds salgs- og informationsmateriale er utroligt vigtige og skal altid være tilpasset målgruppen. Budskaberne skal være relevante, præcise og velformulerede.

Hos comitati er vi heldige – vi har ikke bare yderst dygtige projektstyrere og designere, vi har også en utroligt kompetent tekstforfatter med mange års erfaring fra erhvervslivet, som har skrevet alt fra egne bøger til forretningsplaner, websider, brochurer og meget mere. Her er endelig en tekstforfatter med en gennemført forretningsforståelse. Nogle gange skrives teksterne på baggrund af oplæg fra kunderne, som så finpudses, andre gange helt fra bunden.

Filosofien bag vore tekster er klar. De skal være effektive og skabe interesse om den virksomhed eller det produkt, der skrives om. Og altid være tilpasset målgruppen.

 
Tekster & Korrektur

Vi kan skrive alt. Uanset om det er

 • Forretningsplaner

 • Regnskaber

 • Pressemeddelelser

 • Brochurer

 • Annoncer

 • Nyhedsbreve/direct mails

 • Salgsbreve

 • Websidetekster, søgemaskinevenlige

 • Interne eller eksterne magasiner

 • Profiltekster

 • Og meget mere.


Via mange års erfaring kan vi sikre vore kunder, at alle tekster passer ind i den samlede kommunikation. Den røde tråd vil altid være der.

Udover at tilbyde at skrive tekster for vore kunder kan vi tilbyde at læse korrektur på vore kunders egne tekster. Ved at sluse stave- og sproglige fejl ud opnår vi, at kundernes virksomheder kommer til at fremstå seriøs og professionel.

Det er ikke spørgsmålet om at kunne skrive godt, det er oftest spørgsmålet om at få de sidste finesser på plads. Det kan gælde hjemmesidetekster, salgsmateriale, produktbeskrivelser, brochuretekster, pressemeddelelser, artikler og meget mere.

Det er vigtigt også ved ’produktion’ af tekster ikke at springe kvalitetskontrollen over.

Vores korrekturlæsning er hurtig og grundig. Vi tjekker altid ord eller meninger, som vi en sjælden gang i mellem er i tvivl om. Og naturligvis i de faglige ordbøger, som måtte være relevante.

Under korrekturen retter vi stavefejl, slåfejl og grammatiske fejl. Vi fjerner evt. gentagelser og overflødige ord eller meninger og kan om ønsket også arbejde med at gøre teksten mere flydende og levende.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: