Websites

Hjemmesiden er virksomhedens ansigt udadtil, uanset om brugeren besøger siden for at indhente oplysninger eller for at købe. Få sekunder efter at en bruger er gået ind på en hjemmeside, opbygger brugeren en opfattelse af virksomheden og dens produkter. Disse første sekunder kan således afgøre, hvorvidt en potentiel kunde bliver eller forlader ens website

Website

Hos comitati mødes I af erfarne og kreative programmører og webdesignere, der forstår at planlægge, designe, udvikle og levere skræddersyede, professionelle websites til vore kunder, websites, der skaber online-oplevelser, som motiverer potentielle kunder til at interagere og skabe kontakt. Vi tilbyder en førsteklasses service til en konkurrencedygtig pris, og vi designer hjemmesiderne til at gøre mere end blot at imponere med deres gode udseende. Vi skaber webdesigns, der er et aktiv for vore kunder.

Vi sikrer, at hjemmesiderne kan integreres med alle førende sociale medier.

Vi har erfaring i at udvikle hjemmesider, til tiden og til det aftalte budget. Vi gør meget ud af at forstå kundens virksomhed, dens mål, visioner og selve brandet. Denne viden kombineres med vore erfaringer, således at vi kan sætte alt ind på at skabe en hjemmeside med et optimalt design, der matcher virksomhedens coorperate identitet og fremhæver de eventuelle unikke salgsargumenter. Troværdigheden er altid et must.

Tidligt i processen får vi altid diskuteret brug af animation, navigationssystemer, content management og database funktioner. Under processens gang omdanner vi vores forståelse til et kreativt, visuelt engagerende webdesign, som kan fange opmærksomheden hos virksomhedens målgruppe.

Indholdet udarbejdes i CMS systemet Umbraco, som er et rigtig godt styringsværktøj og nemt at bruge.

Vi har en klar vision om at kunne levere designs på alle niveauer. Ønsker en kunde det enkle resultat og samtidig holde omkostningerne nede, har vi mere skabelon-baserede designs, som kan tilrettes det enkelte behov.

Alternativt kan vi udvikle designs i nøjagtig den grad af kompleksitet, som kunden måtte ønske det, og her starter vi fra bunden og stopper først, når kunden er tilfreds.

Inden websiden bliver offentlig kan vi gøre den tilgængelig for et lukket forum, så kunden kan lade diverse interessenter kigge den igennem inden opstart.

Vi kan naturligvis tilbyde en omfattende hjemmeside- og e-mail hosting service i et driftssikkert miljø hos vores topprofessionelle samarbejdspartner Vennerstrøm Jepsen. I deres hostingcenter er der tænkt på alt lige fra høj ydeevne, internetforbindelser til adgangskontrol, strøm, køling, overvågning og sikkerhed og backup.Website

Skematisk foregår processen omkring ny og mere omfattende hjemmeside således:

 1. Vi lytter til kunden
  Møde afholdes med kunden, hvor vi lytter og lærer og kommer helt ind i det helligste i kundens virksomhed.

 2. Vi brainstormer hjemme
  Efter at have lyttet til kunden og fået en god forståelse af, hvad vi skal opnå med hjemmesiden, tager vi hjem og brainstormer en eller flere gange for at få ideer frem omkring hjemmesidens struktur, informationsflow, design, søgemaskineoptimering m.m.. Vi diskuterer funktionalitet, brug og eventuelle særlige tekniske krav herunder til sikker og præcis indsamling og forvaltning af webstedets data. Her indgår også overvejelser om at opnå den så essentielle kontinuitet mellem virksomhedens brand, websiden og andet markedsføringsmateriale. Vi researcher selvfølgelig også på konkurrenternes hjemmesider og på relevante trends.

 3. Vi udvikler forslag
  Når vi har brainstormet ideer, diskuteret og opnået en endelig fokus, laver vi et visuelt forslag, hvor vi fanger kærneværdierne i kundens brand og skaber et grundlag, som kan fange målgruppens opmærksomhed. Her indgår farver, grafik, navigationselementer og den overordnede stemning, der skal opnås samt eventuel animation, video og relevante interaktiviteter

 4. Kunden godkender
  Vi udvikler løbende forslaget til den ny hjemmeside og lægger de forskellige niveauer på, indtil vi har opnået et resultat, som kunden er fuldt tilfreds med. Kunden holdes naturligvis orienteret under hele processen. Materialet bliver dermed successivt til den færdige webside for til sidst at være klar til den endelige godkendelse.

 5. Implementering
  Efter den endelige godkendelse går hjemmesiden live. Vi fortsætter løbende søgemaskineoptimeringen og overvåger løbende funktionaliteten.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: