Hvem er vi?

Comitati er en ung virksomhed, men med mange års erfaring. 3 mand står bag firmaet. Sammenlagt har vi været aktive i erhvervslivet i mere end et halvt århundrede, og har gennem årene sat vores fingeraftryk på utroligt mange ting.

comitati

Ideen til Comitati er opstået gennem længere tids samarbejde om forskellige projekter. Projekter, der viste, at vi i samlet flok var utroligt stærke på en lang række områder og i fællesskab kunne bane vejen for vore kunder.

De mange resultater vi gennem årene har skabt for virksomheder, i alle størrelser og fra de fleste brancher danner derfor baggrund for alt det, som Comitati tilbyder sine kunder. Det er trygt at samarbejde med os.

Vi betragter samarbejdet med vore kunder som unikke partnerskaber, der giver styrke og udvikling til begge parter. Vi står for en åben og direkte dialog, og partnerskaberne skal give synergier og generere nye ideer til gensidig inspiration.

Ingen er ens. Vore kunder har forskellige baggrunde og behov, og det er netop det, der giver os al den udfordring, vi kan ønske os. Vi ser det på ingen måde som et attraktivt mål at skabe ensartede løsninger, men derimod at skræddersy dem efter kundernes behov og forventninger. Ved at arbejde på denne måde sikrer vi vore kunder og os selv altid at arbejde med de bedste og sidste nye trends.

Vi ønsker at forstå vore kunder og at fokusere på deres behov - intet andet - uanset om vi skal lave en App, en webside, en webshop, bruge de sociale medier, udforme en designmanual, designe en brochure, skabe en kommunikationsstrategi eller blot skabe de bedste tekster, optimere processer og meget mere.

Vi brænder for det, vi gør og stræber efter excellence i alt, hvad vi gør.
Tag kontakt med

 

Henning Rouchmann

Comitati’s grand old man. Henning har hele sit liv har været fokuseret omkring salg, markedsføring og ledelse i virksomheder som A/S Dansk Shell, Modo Konsumentprodukter A/S, Alfred Benzon Mærkevarer A/S, Cloetta-Fazer A/S, Stora Fine Paper og Albani Bryggerierne A/S. Undtaget Dansk Shell har han i de øvrige virksomheder været administrerende direktør.

Henning har stor erfaring i udarbejdelse af strategier, handlingsplaner, turn arounds, procesoptimering og meget mere. Hans store passion har altid været at udvikle og videreudvikle stærke brands, og Henning har i den sammenhæng udgivet 9 bøger om branding.

Han har endvidere undervist i afsætning og ledelse gennem en årrække. Samlet har det givet en enestående erfaring i at formulere og skabe koncepter og tekster generelt. De senere år har Henning arbejdet med optimering i flere virksomheder i Danmark, og samtidig som iværksætter været med til at etablere flere virksomheder. Som mentor i Odenses mentorkorps har Henning sparret med flere iværksættervirksomheder. 

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: