Samarbejdspartnere

 • Chainbizz
 • COMPUTEAM
 • Vennerstrøm | Jepsen aps
 • Bliv samarbejdspartner?

  Hos comitati tror vi benhårdt på, at samarbejder er vejen frem. Vi kan meget, men vi kan på ingen måde alt – og det vi ikke kan, findes der et utal af dygtige, mindre eller mellemstore virksomheder, som mestrer.

  Vi bruger meget tid på at finde og tale med potentielle samarbejdspartnere. Det er højt prioriteret og det har allerede givet resultater. Vi ser et kæmpepotentiale her.

  Den styrke, som vi har sammen med vores samarbejdspartnere, er svær at slå. Vi er fuldt klar over, at det nogle gange er vore partnere, som får størst udbytte af samarbejdet og andre gange os. Vi har afskaffet vægt og jantelov. Sådan vil det være med samarbejder, og styrkes vore partnere, så styrkes vi også.

   

  Om vi skal være synlige eller usynlige over for hinandens kunder aftaler vi nærmere. Måske kan det variere fra kunde til kunde. På samme måde vil de ressourcer, som vi respektive skal sætte ind være forskellige fra opgave til opgave.

  Vi kan fra vores side love høj kvalitet, stabilitet, overholdelse af deadlines og loyalt samarbejde. Dette tager vi også for givet hos vore samarbejdspartnere.

  Vi hører derfor gerne fra virksomheder, som efter at have set vores hjemmeside, føler at der er noget vi kan bidrage med over for deres kunder og modsat, at de har noget som vore kunder kan få glæde af.

  Kan vi få noget ud af at mødes? Det er ikke til at sige, men lad os tage en snak….vores erfaring viser, at det sjældent er forgæves.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: