Hvad kan vi også?

comitati har opbygget stor erfaring inden for en lang række områder. Læs mere om nogle af disse: Procesoptimering, kommunikationsstrategie, medieplanlægning, detailhandel og virksomhedens ansigt udadtil.

Vi er fuldt fokuseret på, hvad der er vigtigt for vore kunder, hvad der virkelig betyder noget, og hvad vore kunder virkelig ønsker at opnå. Vi giver aldrig op, finder altid en vej, der fører til succes.

Procesoptimering
Hos comitati foreslår vi med jævne mellemrum vore kunder at tage en tur op i helikopteren og vurdere effektiviteten i alle processer i deres respektive virksomheder samt tilpasningen til de ændringer, som løbende sker i samfundet. Oftest er der tale om processer som ledelses-, strategi, udviklings-, administrations-, salgs, marketings-, indkøbs-, logistik- og produktionsprocesser. Vi tager gerne med på turen.
Dit ansigt udadtil
Hver dag ringer telefonen på ens arbejdsplads mange gange. Vi afbrydes igen og igen i vores arbejde. Mange af opkaldene kommer fra sælgere, som vil sælge et produkt, som absolut ingen relevans har. Desværre ved vi aldrig, hvornår de interessante opkald måtte komme. comitati laver gerne den ordning med vore kunder, at vi modtager alle telefonopkald, mails eller andet, som har salg for øje. Disse opkald viderestilles eller videresendes til en aftalt person hos os, som modtager og vurderer henvendelserne. Interessante henvendelser går videre til vores kunde.
Kommunikationsstrategier
Det er vigtigt for en virksomhed altid at have sin kommunikationsstrategi klar, således at man er klædt på til at kommunikere på bedst tænkelige måde, i hverdagen og når problemer måtte opstå. En kommunikationsstrategi sørger for, at de fleste mulige problemer er tænkt igennem. comitati er klar over, at en dygtigt udformet kommunikationsstrategi, kan hjælpe vore kunder langt.
Detailhandel
Vi har i mange år arbejdet med detailhandelsbutikker, og det opbyggede erfaringsgrundlag, bruger vi gerne til at hjælpe kunder igennem den svære beslutningsproces inden åbning af en detailforretning, vi hjælper dem frem til selve åbningen og understøtter dem efterfølgende i forretningens drift. Vi ønsker at få gang i og holde liv i så mange detailbutikker som overhovedet muligt for at skabe et gadebillede med størst mulig udbud og varians.
Medieplanlægning
Medierådgivning er blevet meget udfordrende gennem de senere år i og med, at mediebilledet er blevet yderst broget. Udviklingen er hastet over trykte medier, som TV, radio, outdoor, direct mails m.m. og nu over de sociale medier, som med fuld power har meldt deres ankomst. Men vi skal stadig holde fanen højt og rådgive vore kunder i at finde de rigtigste medier, som på et bestemt tidspunkt kan ’fange’ den valgte målgruppe i situationer, hvor påvirkningen vil have størst effekt. Og så spiller pris selvfølgelig ind.
 

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: