Hvad kan vi?

Comitati løser de mest forskelligartede opgaver på en yderst professionel måde: Websites, E-handel / Webshops, CMS, SEO & Adwords , Apps, sociale medier, tegnestue, tekster & korrektur.

Altid med fokus på vore kunder arbejder comitati målrettet for at skabe resultater. Strategiske og kreative løsninger tilpasses hver enkelt kunde, og altid er det kundens mål og ønsker, der styrer processen. Vi sørger for konstant at være opdateret omkring alt, der sker omkring os, således at vi altid kan tilbyde fuldt opdaterede løsninger.

Apps
Udviklingen omkring applikationer eller Apps er forrygende. Snart har halvdelen af den danske befolkning en smartphones,, og Apps bliver mere og mere en del af hverdagen. Hos comitati er vi fuldt klar over værdien for vore kunder af at få adgang til denne støt voksende gruppe mennesker. Og det er nu. Vi har stor erfaring i at udvikle APPs og i at se, hvad der er den rigtigste løsning - ud fra de utroligt mange mulige – til at dække kundens behov.
E-handel / Webshops
Handel over nettet er i voldsom vækst. Det har skabt et boom i antal webshops og dermed øget kravene til nye webshops. Vore løsninger er altid individuelle; udseende og layout skræddersyes efter kundens specifikationer og den krævede målsætning for hjemmesiden og opbygges, så den kan give optimale søgeresultater i søgemaskinerne. Vi skaber altid fuldt tilpassede, sikre og brugervenlige e-handel sites til vore kunder, som samtidig er attraktivt for besøgene på sitet.
Sociale medier
Social media marketing kan skabe hurtig og effektiv opmærksomhed for virksomheder hos brugerne. comitati ved hvordan de mest populære sociale media platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr skal bruges for at skabe flest mulige kundemuligheder.
CMS
Gennem årene har vi testet mange open source systemer uden at finde et, der bare til en vis grad har de samme kvaliteter som det danske open source system Umbraco, som vi har stor fornøjelse af at bruge til at udarbejde hjemmesider og webshops.
Websites
Hver dag besøger millioner af mennesker en eller flere hjemmesider i deres stræben efter at få informationer/viden eller for at købe produkter eller tjenesteydelser. Det er en klar målsætning, at det skal være vore kunders hjemmesider, som de besøgene henter informationer fra eller køber produkter via. Derfor skal kundernes hjemmesider være lette at gå til, informative, de skal pirre nysgerrigheden, have den rigtige kombination af tekst og billeder og suge den besøgende til sig.
Tegnestue
Vigtigheden for en virksomhed af at have en gennemført Corporate Identity er rigtig stor. Med en Corporate Identity etableres den grafiske designplatform med alle de elementer, der bruges til at kommunikere med omverdenen fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans, straplines eller illustrationer og formuleringer. comitati har den nødvendige ekspertise til i samarbejde med vore kunder at udforme og synliggøre vore kunders Corporate Identity.
SEO & Adwords
Vi sikrer synlighed for alle vore kunders hjemmesider ved en yderst professionel søgemaskineoptimering på de relevante søgeord.

Tekster & korrektur
Vores dygtige designere, udviklere og projektstyrere arbejder i et yderst progressivt og innovativt miljø, bl.a sammen med en kompetent tekstforfatter med mange års erfaring fra erhvervslivet og dermed stor forretningsforståelse. Vore tekster skal være effektive og kunne skabe den fornødne interesse. Altid tilpasset målgruppen.

Vi læser også gerne korrektur på vore kunders egne tekster. Ved at undgå stave og sproglige fejl fremstår en virksomhed seriøs og professionel.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: