Hjælp til vækst i en corona tid

Untitled Design

 

COVID-19 har haft en voldsom effekt på hele samfundet, bl.a. har erhvervslivet haft det hårdt. Turismen er stort set lukket ned, hvilket har ramt specielt hoteller, restauranter og oplevelsesindustrien og leverandører til disse. Restriktioner og folks manglende lyst til at gå ud i denne tid har forværret situationen. Forbrugernes adfærd har ændret sig markant for mange brancher. Butiksdøden er blevet forceret og er nu på sit højeste niveau i 17 år. Mange virksomheder på tværs af brancher balancerer på kanten af lukning, nogle af dem kun holdt i live af midlertidige hjælpepakker. Arbejdsløsheden er steget, og det forventes, at den vil stige yderligere, når hjælpepakkerne udløber. Alle er utrygge.

Erhvervslivet står overfor en ny realitet. Ingen ved, hvad der vil ske i morgen. Hvornår tingene bliver som før - hvis de gør. Om forbrugernes ændrede adfærd er kortvarig eller langvarig. Den normale langtidsplanlægning er sat ud af funktion. Forretningsmodeller er truet - det drejer sig om overlevelse.

 

Program for progressive kommuner og deres virksomheder, butikker og turiststeder

 

32027fc 6-c 9d 5-44a 5-976f -819cd 3ed 0d 6f

 

 

Vi har i samarbejde med Move Ahead udviklet et program for de progressive kommuner og deres respektive virksomheder, butikker og turiststeder. Et program, der skal hjælpe dem, der ønsker at  være på forkant med situationen med nye initiativer i stedet for at afvente, at det hele bliver normalt igen.

 

Programmet omfatter nyudviklede workshops, fællesskaber, individuel sparring og facilitering af strategiprocessen i lyset af corona.  , der ønsker at være på forkant med situationen  med nye initiativer i stedet for at afvente, at det hele bliver normalt igen.

 

 

 

 

Hør nærmere

Kontakt Henning Rouchmann på henning@comitati.dk eller Jan Hedegaard på jan.hedegaard@moveahead.dk for nærmere information.

 

99cd 6a 0b -4a 8a -4b 66-8789-e 0cde 2a 43731

 

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: