Sociale medier

Social Media Marketing – Viral Marketing

Viral marketing og viral markedsføring refererer til marketingteknikker, der benytter sig af eksisterende sociale netværk til at sprede et budskab. Spredningen foregår gennem selvforstærkende processer, der med tiden kan stige i hastighed og omfang.

Sociale Medier

Viral marketing fungerer ved at folk "smitter" hinanden med marketingbudskabet. Det kan være venner, familie, kollegaer etc. I gamle dage blev dette kendt som "word of mouth", og i dag er det ofte internettet, der er mediet med en enestående mulighed for at udbrede budskaber til meget lave omkostninger.

Når viral markedsføring foretages på internettet, kan en besked gå "viral" på baggrund af, at folk videresender e-mail-meddelelser med links til venner eller på anden måde tilskynder andre til at besøge bestemte websteder eller sider på internettet.

Værdien af viral marketing for en virksomhed via internettet er, at budskabet kan modtages af et antal potentielle kunder. Eksempelvis videresender en person et budskab til 10 venner, som igen videresender til 10 venner osv. Et budskab kan på denne måde spredes meget hurtigt.

Viral markedsføring udgør en effektiv og billig måde at generere interesse og dermed salg til en virksomhed.

Social media marketing beskriver brugen af sociale netværk, online communities, blogs eller andre online medier til markedsføring, salg eller public relations. Nettet gøres socialt, og adfærden blandt brugerne styres af de anbefalinger, brugerne giver hinanden. De mest populære sociale mediaplatforme er Facebook, Google +, LinkedIn, Twitter og YouTube. Nyere platforme er eks. Pinterest, Foursquare og Tumblr.

Social media marketing giver virksomheder mulighed for at skabe en 'buzz' omkring en bestemt nyhedsværdi , begivenhed, videoer, tweets, eller blogindlæg, der tiltrækker sig opmærksomhed fra brugerne og dermed resulterer i gratis reklame.

Kontakten mellem afsender og modtager er umiddelbar, og virksomhederne skal derfor være yderst kompetente…og modige for at være del af denne dialog. Brugerne reagerer hurtigt, og det kan såvel være positivt som negativt, så strategien skal være helt klar for en kampagne.

Ønsker man at skabe en succesfuld online marketing kampagne, skal man være klar over at iværksættelsen ikke kan stå alene. "Fan-siderne" i sites som Twitter, Google + og Facebook skal konstant holdes up-to-date.

Hos comitati giver vi vore kunder den fulde indsigt i Social Media Marketing, inden vi sammen udvikler den rigtige strategi.

Vi kan maksimere virksomheders kundemuligheder online. Pristilbud, produktkampagner eller lignende kan hurtigt blive vist til et meget stort antal online brugere.

Derudover kan vi for vore kunder lave en kampagne på de sociale medier. Vi kan skabe flot designede og efffektive facebooksider, Google + sider m.m., har ideerne til spændende og rigtige kampagner og kan varetage den løbende opfølgning. På samme måde kan vi arbejde med You Tube og Twitter.

Kampagnerne kan integreres til firmaets website eller webshop.

Vi kender problemstillingen hos vore kunder med at få tid til at drive sine facebooksider m.m. Det gør vi gerne. Mange spørgsmål kan vi håndtere uden problemer, andre skal vi have hjælp til. Vi aftaler i forvejen, hvem hos vore kunder, der har ekspertisen omkring forskellige områder og videresender så spørgsmålene til dem. Vi ved af erfaring, at vi hurtigt erhverver den nødvendige viden til at svare på flere og flere spørgsmål.

Sammen kan vi udvikle en succes på de sociale medier.
Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi sammen får lavet en gennembearbejdet strategi og de præcise målsætninger for dialogen med målgruppen.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: