E-handel / Webshops

Køb og salg på nettet har aldrig været så populært og sikkert, som det er i dag. Internettet er verdens 'største markedsplads’, og comitati er i stand til at tilbyde vore kunder eCommerce-løsninger med en professionel online tilstedeværelse, som giver dem mulighed for at nå et potentielt ubegrænset kundegrundlag.

e-shop

Ved hvert webshop projekt er udseende og layout skræddersyet efter kundens specifikationer og den krævede målsætning for hjemmesiden og er bygget til at give de optimale søgeresultater i søgemaskinerne.

Med baggrund i vore erfaringer kan vi hos comitati skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder, som er administrativ enkel at betjene, som giver dem mulighed for at sælge varer og tjenester online i et sikkert miljø og som samtidig er attraktivt for besøgene på sitet.

Vi hjælper også gerne med teksten. Det glemmes ofte, men er utrolig vigtigt. Det er en statistisk kendsgerning, at de fleste besøgende til en webshop vil forlade den igen inden for få sekunder, hvis webshoppen ikke fanger deres opmærksomhed med det samme. Derfor skal både design og tekst være på plads.
Indholdet leveres i CMS systemet Umbraco, der er utrolig godt til styring af indhold, og som er nemt at betjene i forbindelse med ændringer og løbende opdateringer. Driftssikkerheden er høj.

comitati kan designe en attraktiv webshop med alle nødvendige funktioner til at vise produkter og med online betalingssystemer som dankort, PayPal, DIBS, QuickPay og alle større kreditkort. Og vi glemmer aldrig ikonet med indkøbsvognen!!

På vore webshops vil man naturligvis kunne få adgang til alle vigtige data, såsom kunder, prisfastsættelse, lager, osv.

Vi sikrer vore kunder, at alle finansielle oplysninger styres, så webshoppen kan sælge online sikkert.

Webshoppen vil også kunne give muligheder for at organiserer kampagner, udsendelse af specielle tilbud, nyhedsbreve m.m., alt sammen med til at øge kundeloyaliteten,

Det er værd at vide, at vi kan tage en eksisterende hjemmeside og redesigne den til også at omfattet en webshop. Men naturligvis kan vi også starte helt fra begyndelsen, også hvis det omfatter at finde et brugbart og ledigt domænenavn og registrering af dette.

Vi kan naturligvis tilbyde en omfattende hjemmeside- og e-mail hosting service i et driftssikkert miljø hos vores topprofessionelle samarbejdspartner Vennerstrøm Jepsen. Her er der sikkerhed for at vore kunders webshops ikke går ned eller kører for langsomt til komplette transaktioner. Vennerstrøm Jepsens servere er stærkt beskyttet, og der er daglig back-up.

I vores opbygning af en webshop for vore kunder indgår naturligvis, at den fra start af gøres søgemaskineoptimeringsvenlig, og vi fortsætter efter at webshoppen er i gang arbejdet med at gøre webshoppen synlig primært på Google på de relevante nøgleord

Vi sikrer os naturligvis, at vore kunder har fuldt styr på driften af deres webshops. Vi lærer dem alt, som er værd at vide.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: