CMS

Hos comitati udarbejdes hjemmesider og webshops i det danske open source system Umbraco™. Vi har gennem årene testet flere andre open source systemer uden at finde andre systemer, der tilnærmelsesvis besidder samme kvaliteter. Ganske enkelt er Umbraco™ det mest geniale Content Management System, der findes. Det er open source, let at bruge og er det valgte system for nogle af de største og mest populære hjemmesider i verden som Wired, Peugeot, Take that, Fox, Vouge og Microsoft. Umbraco™ er fantastisk til udvikling af de fleste websites.

Strukturen giver os mulighed for at bygge websites utroligt hurtigt fra bunden, nøjagtig på den måde, som vore kunder vil have dem. Blogs og nyhedsmoduler kan skræddersyes efter kundens krav.

Umbraco

Vi sætter brugervenligheden højt. Med Umbraco™ kan vore kunder uden problemer selv løbende vedligeholde deres website eller webshop. Umbraco™ har en massiv støtte fra et meget aktivt community, eventuelle fejl findes hurtigt, og der kommer regelmæssigt nye funktioner.

Umbraco™ CMS er udviklet på baggrund af Microsofts.net platform og indeholder et utrolig stort antal funktioner. Umbraco™ CMS har været i konstant vækst de senere år og er i dag klart det største Open Source CMS på .NET platformen, som er udviklet herhjemme.

Umbraco™ kan uden besvær udvides med nye features og funktioner.

Vi synes, at vi uden rødmen i dag kan tillade at kalde os for eksperter inden for Umbraco™. Vi udvikler professionelle totalløsninger inden for CMS tilpasset vore kunders individuelle krav og forventninger.

Vi hjælper naturligvis også vore kunder med løbende opdateringer af deres eksisterende Umbraco™ løsninger.

Hos comitati er vi rigtig gode til at gennemføre hele processen. Vi kan programmere og designe, og vi forstår til fulde nødvendigheden af at skabe en hjemmeside eller webshop, som til fulde kan leve op til kundens behov. Dette - og kun dette - er vores mål.

Vi holder meget af Umbraco, vore kunder har det på samme måde. Kig nærmere på vores egen hjemmeside her, og se de mange muligheder.

Hos comitati tilbyder vi bl.a.

2 millioner danskere har en smartphone – få derfor lavet jeres App nu

At bruge App i markeds-føringen åbner rigtigt mange muligheder, og tidspunktet bliver aldrig bedre end nu. Hos comitati har vi stor erfaring i at udvikle kreative og velfungerende Apps baseret på kundernes behov.

Danskerne bruger flere og flere penge på online shopping – få skrædder-syet jeres webshop

Internethandelen udgør en stigende del af dansk detailhandel. comitati kan skabe en fuldt tilpasset, sikker og brugervenlig e-handel site til vore kunder. Udseende og layout følger kundens specifikationer og målsætning.

Få lavet virksomhedens grafiske designplatform og dermed en ensartet profil hos comitati

Alle virksomheder skal have en Corporate Identity og dermed en grafisk design-platform. Comitati sikrer, at alle elementer i den eksterne kommunikation ensrettes – lige fra navn, logo, farver, former, varemærker, billeder, pay-offs, slogans m.m.

Maksimer kundemulig-hederne ved hjælp af de mest populære sociale media platforme

Det går stærkt, og mulig-hederne er mange. comitatis kunder opnår ved brug af sociale medier på platforme som Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Foursquare og Tumblr hurtig og effektiv opmærksomhed hos brugerne.

søg

vær nu lidt social

kontakt

 • tlf.+45 53 56 07 52
  e-mailinfo@comitati.dk
  comitati ApS
  Nørregade 29
  DK-5000 Odense C
  CVR 33249586

Kontakt

Navn:
Email:
Firma:
Besked: